Over ons

erotische artikelen

Over ons

Bij Toymoment bieden wij al sinds 2018 de nieuwste en meest opwindende producten tegen de scherpste prijzen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om te ontdekken, experimenteren en te genieten – zowel met anderen als met zichzelf. Wij geloven dat je trots mag zijn op wie je bent, ongeacht jouw seksuele voorkeuren of fetisjen. Bij Toymoment doorbreken we taboes en moedigen we je aan om het allerbeste uit jouw seksleven te halen en jezelf lief te hebben.

Wij begeleiden en brengen mensen graag samen en willen tegelijkertijd inspireren en uitdagen om nieuwsgierig te zijn. Door taboes te doorbreken en seks bespreekbaar te maken, streven we bij Toymoment naar een positieve impact op het seksuele welzijn van zoveel mogelijk mensen.

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten, maar ook kennis en deskundigheid. Wij werken nauw samen met seksuologen en bieden boeiende en informatieve artikelen en stimulerende campagnes om jou te helpen bij het ontdekken van seks, liefde en sekstoys.

Met onze in-house kennis en expertise streven wij ernaar om jou het ultieme plezier tussen de lakens te bieden. Bij Toymoment willen wij elke klant een routekaart naar een spectaculair orgasme bieden. Ontdek ons ruime assortiment en laat ons je begeleiden op jouw reis naar seksueel genot.